Technologie přípravy pokrmů.
Sedláčková, Hana
Technologie přípravy pokrmů. učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / 1. : Hana Sedláčková, Pavel Otoupal - 3., přeprac. vyd. - Praha : Fortuna, 2004 - 85 s., [8] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
80-7168-912-2
kuchařství gastronomie zdravá výživa hygiena potraviny technologie přípravy tepelné zpracování pokrmy recepty polévky omáčky dresinky zálivky učebnice střední školy odborná učiliště
641.5
Technologie přípravy pokrmů. učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / 1. : Hana Sedláčková, Pavel Otoupal - 3., přeprac. vyd. - Praha : Fortuna, 2004 - 85 s., [8] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
80-7168-912-2
kuchařství gastronomie zdravá výživa hygiena potraviny technologie přípravy tepelné zpracování pokrmy recepty polévky omáčky dresinky zálivky učebnice střední školy odborná učiliště
641.5