Technologie přípravy pokrmů.
Sedláčková, Hana
Technologie přípravy pokrmů. učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / 2. : Hana Sedláčková - 2., přeprac. vyd. - Praha : Fortuna, 2006 - 85 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
80-7168-952-1
kuchařství gastronomie zdravá výživa hygiena potraviny technologie přípravy tepelné zpracování pokrmy recepty moučníky učebnice střední školy odborná učiliště
641.5
Technologie přípravy pokrmů. učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / 2. : Hana Sedláčková - 2., přeprac. vyd. - Praha : Fortuna, 2006 - 85 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
80-7168-952-1
kuchařství gastronomie zdravá výživa hygiena potraviny technologie přípravy tepelné zpracování pokrmy recepty moučníky učebnice střední školy odborná učiliště
641.5