Technologie přípravy pokrmů. 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko

By: Sedláčková, Hana [Autor]Contributor(s): Nodl, Ladislav [Autor] | Řešátko, Jaroslav [Autor]Material type: TextTextPublication details: Praha : Fortuna, 2005 Edition: 1. vydDescription: 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cmISBN: 80-7168-788-XSubject(s): kuchařství gastronomie zdravá výživa hygiena potraviny technologie přípravy tepelné zpracování pokrmy recepty učebnice střední školy odborná učiliště maso zvěřina drůbež ryby
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Sklad
Naučná pro dospělé SK 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 231130089114

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha