Technologie přípravy pokrmů. 2. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Sklad | Naučná pro dospělé | SK 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 231130089112 |
Browsing Sklad shelves, Collection: Naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
SK 641.5 Olivová kuchařka / | SK 641.5 Vaříme rádi! : | SK 641.5 Technologie přípravy pokrmů. | SK 641.5 Technologie přípravy pokrmů. | SK 641.5 Technologie přípravy pokrmů. | SK 641.5 Technologie přípravy pokrmů. | SK 641.5 Vše o čaji pro čajomily / |
There are no comments on this title.